Vårterminen 2023

Har du frågor gällande grupperna kontakta:

Malena Danskanen (redskapsgrupper): 045-3299096 eller Cecilia Wikstedt 045-1747214 (övriga grupper).

eller per e-post: ekenasgymnastikforening@gmail.com

OBSERVERA: Är du förhindrad att delta i din ordinariegrupp kan du kompensera din frånvaro i en annan grupp. Meddela din närvaro till ledaren och informera henne om din ursprungsgrupp. 

Om gruppen blir för liten indras den efter det tredje träningstillfället och deltagaravgiftens resterande del återbetalas.

BESKRIVNING AV GRUPPERNA:

Redskapsgymnastik, nybörjare: Barnen får lära sig grunderna i redskapsgymnastik.

Redskapsgymnastik, längre hunna: Redskapsgymnastik för de som redan tränat en längre tid.

Redskap, barrträning / tävlingsgrupp: Redskapsgymnastik för de som vill tävla.

Barngymnastik 5-7 år: Rörelse- och bollekar som lämpar sig för barn i 5-7 års ålder.

Föräldra- och barngymnastik: Riktar sig till 3-5-åriga barn i sällskap av en vuxen. Vi leker och tränar grundmotorik med hjälp av varandra, musik och olika redskap.

BodyMix: Träningspass för hela kroppen. Vi tränar både kondition och muskeluthållighet. (Motsvarar vår tidigare ”mage-rumpa” jumppa.)

Yoga: Yogainspirerad timme med fokus på balans, rörlighet och styrka. Tidigare erfarenhet av yoga behövs inte.

Mobilitystrength: Ett träningspass som inkluderar både rörlighetsträning och muskelstyrka. (Motsvarar vår tidigare ”sträck-böj-töj” timme.)

Cirkelträning: Efter uppvärmning börjar cirkelträningen där vi rör oss från station till station och tränar både styrka och uthållighet. Alla stationer går att anpassa efter egen konditionsnivå. Passar alla, damer som herrar i alla konditionsnivåer och i alla åldersgrupper.

Seniorgymnastik-damer: Varierande gymnastik för kvinnor.

Seniorgymnastik-herrar: Varierande gymnastik för herrar.

Utomhusträning: Vi stannar på olika ställen och fokuserar på styrka och intervallträning. Vi är utomhus i alla väder. Passar både kvinnor och män / 10 gånger (om man vill kan man titta på youtube crossnature). Rekommenderas oömma kläder, vantar på händerna, löparskor).